tigersvbk

Vinst i solskenet
Med vårsolen så kom spelet som saknades i förra lördagens träningsmatch. Även förutsättningarna var något bättre igår när vi tog emot trevliga gänget Rejban på sportfältet. Ett Rejban-gäng som blivit ännu mer trevligt då de lyckats värva den gamle (eller före-detta?) vindsnabbe tigern Alexander Albinsson, kul att se! 
 
Gårdagen startade dock med en lagfotografering i vårt nya matchställ. Enligt mitt tycke (disclaimer, jag är ingen modeexpert) så blev jag lite besviken på designen. Vårt Instagram-team har ju hypeat upp samarbetet med Adidas men matchstället kändes mer som något som hör hemma i en korpenserie.
 
Kanske är det jag som är yrkesskadad, men ränderna kändes inte tiger-aktiga (på tok för breda). Vem har godkänt den gula/orangea färgen?? Kan inte vara korrekt PMS enligt vår grafiska profil. Samt en helsvart ryggtavla???? Våra tigerränder ska ju aldrig gå ur, nu gör de det redan på våra matchtröjor... Men men, nog med gnället, vi fick ju som bekant en fin start med de nya kläderna.
 
En stabil 3-0 vinst mot Rejban alltså, ett Rejban som nog saknade några spelare men det får man räkna med i dessa tider samt på den här nivån. Vi tog ledningen ganska tidigt genom ett nickmål av Linell på hörna. Aaron utökade ledningen efter ett fint snett-inåt-bakåt inspel av E. Hancke och i andra halvlek kunde Homman göra sitt första mål som senior-tiger, även detta mål på hörna. Två hörnmål mot resliga Rejban får anses som ett mycket gott betyg. Om jag tänker rätt så låg Aaron bakom samtliga mål (?) två ass. med sina fina hörnor samt ett eget mål. Det får han en guldstjärna och en golfapplåd för.
 
I övrigt tycker jag att vi kontrollerar matchen från start och spelar vår erkända gladfotboll med ett fåtal tillfälliga dippar. Jag får även passa på att uttrycka min förtjusning över att ha Moltas som ytterback, vilket med sin löpstyrka och fysik blir som att ha två yttermittfältare. Vi är några spelare som kan spela på många olika positioner, en förmåga som är guld värd (kanske lite biased då jag anser mig själv vara en sådan spelare) framförallt när omplaceringen accepteras av spelaren och denna krigar på som vanligt. Mycket kul!
 
Vad tyckte ni om matchen och framförallt VAD TYCKER NI OM DET NYA MATCHSTÄLLET????????
 
Tack för mig och trevlig söndag på er.