tigersvbk

Tack för mig..
&#

Du har nu börjat läsa mitt sista inlägg på vbk-bloggen….åtminstone för en tid framöver. Det går ju liksom inte att komma med så aktuella Bollklubbs-inlägg när man sitter i ett helt annat land. Men oroa dig inte! Den så hyllade vbk-bloggen kommer såklart att leva vidare. Mer om det i slutet av detta inlägg.

 

Säsongens sista match spelades på Torparängen (denna kväll omdöpt till ler-ängen) mot redan nedflyttningsklara IFK Karlshamn - Laget som haussades upp å det grövsta inför säsongen (trots att laget inte vann en enda(!) försäsongsmatch). Men steget från 4an till 3an visade sig vara lite väl för stort, även om deras tränare tyckte att alla lag i division 3 höll usel kvalitet (att man ens kan fälla en sådan kommentar när ens lag ligger tok-sist i serien!).

 

Hur som helst..  även om kvaliteten på planen gjorde att spelet haltade lite, blev det till slut 3 pinnar. Resultatet innebar att Bollklubben slutade på en grymt hedrande tredjeplats i serien. Visst var det lite småsurt att vi inte kunde vara med och utmana hela vägen, men detta är trots allt vårt andra år i division 3. Vi förbättrade oss jämfört med föregående år och det är jag helt övertygad om att vi kommer att göra även år 2011.

 

Good times


*****

Älmhult tappade alltså serie-segern i 92a minuten! Herregud! Vad är det för avslutningar vi har haft de senaste säsongerna! Förra året var det Rydaholm som dukat upp champagnen när de helt plötsligt tappade två(!) mål på stopptid. Detta året var det Älmhults tur (läs. otur). Otroligt. Och det är ju inte första gången heller för den stackars IKEA-klubben.

 

Men frågan är om någon egentligen är nöjd över att den genom-sympatiske (OBS! Ironi OBS!) Hasse Larsson fick vinna serien? Bah!

 

*****

Bloggen har under min tid vid rodret varit med om allt från numera klassiska citat som; ”Vad gör jag på golvet då!?!”, händelser som när Mackan Lindberg nästan brände ner Albinssons kök, samt diverse redogörelser från exempelvis Åhus Beach Soccer. Det har som ni förstår blivit en hel del trevligheter som beskrivits. Dagarna efter varje inlägg så har ett par hundra unika besökare läst bloggen. Detta är för mig helt otroligt. Mycket som skrivs är ju så pass interna grejer att jag har svårt att se att någon utanför spelartruppen/styrelse skulle ha intresse att läsa.. Men det är ju såklart bara roligt!

 

Jag är också otroligt tacksam över att få ha tillhört Växjö BK de senaste åren. BK har, i mina ögon, en helt unik stämning och sammanhållning i klubben som jag inte upplevt i någon annan klubb. Det är just detta som enligt mig nu blivit BKs adelsmärke och jag är övertygad om att detta också ligger till grund för de framgångar vi haft på planen. Bra stämning lockar som bekant också bra spelare vilket sedan förhoppningsvis kan leda till ytterligare framgångar. När sedan BK flyttar upp till sportfältet får klubben precis den samlingspunkt man behöver. En plats där samtliga lag kan träna och spela boll. Matcherna kommer dessutom att spelas mitt i Teleborg (vilket rimligen borde öka antalet spontana publik-besök).

Ja, i mina ögon ser framtiden otroligt ljus ut för Bollklubben – Precis som det ska vara!!!

 

39;);return false;" href="https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1091235/images/2009/10001_vbk_till_div_3_0264654745_34226607.jpg">

 

Med allt detta i åtanke känns det såklart surt att lämna, men nu blickar vi framåt istället. För VBK-bloggens del sker en smärre förändring. Istället för en ensam stackare så kommer bloggen framöver att drivas av två herrar. De utvalda tu är; Daniel Axmarker och Martin Johansson.

 

Nya blogg-mästare

 

Axmarker har tidigare visat talang vid diverse gästbloggar. Men då vi inte vill gå miste om alla härligt underbara Axmarker-citat räcker det ju inte bara med honom. Därför kommer spjuvern Martin in i bilden. En spillevink med två rävar bak öronen.

 

Jag är helt övertygad om att de tillsammans kommer att ta bloggen till en helt ny nivå! Det enda som ger mig en sur eftersmak är det faktum att bägge är fanatiska Manchester United-supportrar. Jag väljer dock denna gång att resa mig över en sådan vidrighet eftersom de i övrigt är två väldigt trevliga gossar.

 

Jag hoppas att de i framtiden låter mig skriva en gästblogg eller två. Om inget annat så kommer jag definitivt och ser ett par av VBKs matcher nästa säsong. Det är min förbannade skyldighet som tiger..

 

Lycka till och ett stort j-a tack för dessa år! På återseende!

 

 

 

P.S. Kan den Lindsdal-supporter som skulle gå till Kina om VBK klarade sig kvar i 3an höra av sig till mig?

 

 

//Mackan