tigersvbk

Snart dags igen..
Nästan en vecka har passerat sedan femettan på Öland. Under denna vecka har Bollklubben haft sina sedvanliga träningspass och har ytterligare ett pass inbokat på söndag eftermiddag. På måndag väntar sedan match mot Rydaholms GoIF. Matchen spelas på Torparängen där vi i vanlig ordning är grymt starka! Kom och titta vet jag..

********
B-laget utökar sitt imponerande facit. I tisdags slogs Räppe tillbaks med 3-2.

Jimmy Nunez målsinne verkar inte ha påverkats nämnvärt av den långa skadeperioden han genomlidit. Anfalls-esset stänkte in två baljor och är något av ett nyförvärv, till vår redan starka trupp.

********
J-Södra - Öster   

0-3 i paus och sedan 3-4 efter full tid. Ja, herrejävlar vilken match! Förutom att släppa in de där billiga målen i första halvlek gör ju Öster faktiskt en kanon-match! Att hämta upp ett tremålsunderläge är är riktigt starkt. Och har man väl kommit ikapp så är det förstås otroligt surt att förlora på ett sånt skitmål som J-Södra gör i slutet. Surt sa räven.

********
Henke O lyckades med konststycket att få tuggummi fastkletat på benet(!) för ett par kvällar sen. Stor humor när han, med ett otroligt manligt minspel, skulle få bort det kletiga tuggummit ifrån den där håriga ursäkten till ben.

********
..och vad hände vid Katendas utvisning? Var det verkligen värt ett rött?

********
En klassisk spelövning - "Unga" mot "gamla";




/Mackan