tigersvbk

Holmbeck firar 50
Igår, fredagen den 26e juni, fyllde tränare Thomas Holmbeck 50 år och ståtade därför med ett så kallat öppet hus. Då tigrar sällan tackar nej till gratisbjudningar av det här slaget (särskilt inte om man har en aptit som Otto och Öhman), beslöt några av oss att gästa denna tillställning. När vi möttes upp inför kalaset visade det sig vilken varierande uppfattning av dress-code som råder i laget inför ett 50-årsfirande. Mattias Axelsson var kanske inte helt lyckad i sitt klädval som denna dag fallit på en tre storlekar för liten skjorta som med all önskvärd tydlighet spände ut sig över magen när han satt ner. Dressman-Otto gjorde däremot, självfallet, ingen besviken och gled in i som hämtad från reklam-pelarna (visserligen för den nya XXXXXL-kollektionen, men ändå). Sen hade vi ju även Johan Andersson.. Johan tyckte det var lämpligt att komma på fest iförd sina MC-kläder (läs. Storm Trooper-dräkt) i skinn. Johan - Rebellen!

Nåväl.. när Otto överräckt blomman tog vi sikte mot maten. Då rykten sade att Öhman redan varit där tidigare under dagen fruktade vi det värsta (ja öhman, ingen har glömt hur du till och med tog hem(!) mat från jubileumsfesten). Men Monica Holmbeck hade uppenbarligen räknat med den assisterande tränarens ökända glupskhet och vi möttes därför av ett riktigt välfyllt matbord med mängder av plockmat. Riktigt trevligt. Stort tack!


Till vänster;
Johans MC-dräkt       Till höger; Johan. I bakgrunden kan ni skymta motorcykeln.


Nästa helg åker 14 tigrar ner till Åhus för att spela beach-fotbollturnering. En perfekt aktivitet under uppehållet. Kan förra årets semifinalplats förbättras? Mer information inför denna kommer att dyka upp här på bloggen. Tills dess.. ciao!


//En tiger!