tigersvbk

Den som väntar på något...
Då är det väl på sin plats att den andre bloggaren presenterar sig. Som min ack så frispråkige kollega Ax nämnde, skall denna blogg drivas av Honom själv, samt av mig, Martin Johansson.

Och för er som inte känner till mig sedan tidigare, är jag född 91 (och vet knappt om jag på laglig basis FÅR driva en blogg ) och är nu inne på min andra säsong i VBK. Jag har en sne näsa, chipsbröst men kanske framförallt svårt att skriva blogg.

Nog om mig

Det har ju vankats Inkilning under helgen som gått. Och kan ju börja med att tacka alla involverade för en otroligt trevlig kväll. En heldag full av skratt, samhörighet och förtvivlan ( läs nedan)
Får även passa på att tacka Möre hotell. De välkomnar oss nog tillbaka med öppen famn ( eller ? ).

Vad hände under inkilningen då ?
Jo..

Vi började dagen med ett klassiskt spinningpass, där de nya, Anton, Dejan ,Emil och Dennis utförde träningen iklädda kvinnokläder. Anton å andra sidan, hade någon form av Hare Krishna plagg, och fick nog svettas en del. Dejan fyllde naturligtvis ut sin dress med sin smått kvinnliga, snärtiga stjärt.

Efter ett tungt och svettigt pass gick flyttlasset vidare till nästa station - Systembolaget i Lessebo ( Inte nog med att de har tre pizzerior jämte varandra, liksom )
väl där gjorde alla någon form av köp, och samlades senare utanför Coop. De nya fick sedan ställa sig på en förhöjning, där Rasmus och Otto ställde ett antal frågor. Svarade man fel, fick alla ta av sig ett klädesplagg. Svarade man rätt, fick man behålla de kläder man hade kvar, medan de andra tog av sig ett. Det som kan noteras här är :

  • Dennis hade kvar nästan alla kläder. Allmänbildad ? Njaa
  • Antons bröstvårtor var så styva som vi alltid trott att de skulle vara

Efter mycket skratt och mycket naket, åkte vi sedan till möre, där en god och välbehövd lunch väntade. Under lunchen fick Anton sjunga en liten sång, som han under hela bussresan övat på. Möttes med en stor applåd, trots att flera, undertecknad inräknad, aldrig hört låten förut.
Här fick även Dennis och Dejan bekänna färg. Båda fick berätta lite om sig själva, och Vi kan väl alla vara överrens om att Dejans svar på vad han hade för favoritlag fick stå honom dyrt.


Bad och mingel från 14.00 - 18.00 ? Nja. för en del, visst.
Däremot fick De nya testa på ett experiment som, av Rasmus, går under namnet The Human Centipede ( har googlat stavning ). Alla kopplades ihop med handfängsel, och de fick samarbeta genom påklädsel, toalettbesök och tabasco-shot. Dejan säljer numera tabasco på internet. Vid intresse, googla er in på Dejanstabasco.net/Morehotell.

Nu var det alltså dags för dagens höjdpunkt, dvs. Avslutningen på inkilningen. Vilka skulle klara sig vidare ?

Resultatet av det blev några fler tomma glas, några fler bortrakade hårstrån och framförallt en härlig avslutning på den ack så välgenomförda inkilningen. En stor applåd för Rasmus A.K.A Gunvald Larsson, som fick både de nya, men även några utav de gamla att vrida på sig. Stort !
Att notera här :

  • Emil hade stenkoll på sommarens plåga " Från och med du ". Emil var nära tårar när han kort men bestämt hänvisades ut från konferensrummet. Inte för att han blev utslängd, utan för att han så gärna ville "naila" favoritlåten framför favoritlaget.
  • Efter Dennes avslutning, kan nog Anton söka till nästa James Bond-roll. Kylan när självaste Gunvald pressade honom borde prisas. Att Anton sedan trycker på att vi skall ge Emil "rak-valet", kan dock diskuteras.
  • Emils hugg efter Rakapparaten. Vad tänkte du där ?
  • Dejans slarviga frisering. Ärligt talat ?
  • Vart tog Bengan vägen ?


Kvällen fortsatte in till Kalmar-city, närmare bestämt Palace. Och här visades ingen antydan av trötthet, utan det var konstant dans. David "Starshine" Nilsson visar återigen upp en bred kompetens även på dansgolvet. Håkan var allmänt aggressiv, och Robin Frank ska starta en ny detektivbyrå i Kalmar. Undertecknad fick en gratis plastikoperation, med hjälp av en Kostymklädd kalmarits Panna. Tur att Tim hade koll på vem det var... Och om Axmarker medtycker, så skall denne ligga ner. Tolka hur ni vill.


Funderingar och Reflektioner :

  • Mötet som skulle hållas vid 18:30, Mötet om varför vi faktiskt var där - Vad hände med det ?
  • Mötet som skulle hållas dagen efter, 09:30, Mötet om varför vi faktiskt var där - Vad hände med det ?
  • Har Dejan jämnat ut än ? Det är snart lördag, så vi hoppas det !
  • Varför körde inte Anton hem, dagen efter ?
  • Vart tog Möres Toapapper vägen ? Och varför hade James Papper i fickorna ?
  • Kommer Emil att rekryteras till Rammstein inom kort ?
  • Kommer Daniel Axmarker att bli styrelseledamot på Dejanstabasco.net/Morehotell ?
Om man samanfattar kvällen med ett par ord, så tror jag att alla involverade var otroligt nöjda. Och jag tror att efter det här, kommer vi att vara oslagbara både på och utanför plan.


Har nu skrivit en novell, så kommer att avsluta här.

Vill avsluta med att tacka sifo, möre hotell och VBK för en trevlig kväll.

Och snälla Öhman, sluta skriva "Väl Mött" i varje sms. Byt slogan!

Kommer alltid avsluta alla inlägg med ett citat.

" Vae eh Jao efron. Axmehker, Vae eh jao efron" James blir vansinnig när Axmarker kallar honom för Skotte.




Signerat Melvin,