tigersvbk

The Return Of The Blogg

Eftersom undertecknad varit på utlandsstudie/semester, så har bloggen av giltiga(?) skäl legat nere. Bloggen ska i år axla konungen av svensk skrift och akademi Mackan Axelsson med hjälp av en duo med hjälp av moi och Svergies motsvarighet till Paul Scholes, Martin Johansson.

 



Efter tre månaders BK-fritt, återvände skrivande till Växjös mest anrika och kärleksfulla fotbollsklubb. Man möttes av både nya och gamla ansikten, och självklart saknades en del legender!

 



Första veckan bestod som brukligt av en del löpning, men då djävulen av 400 meterslopp Öhman befunnit sig på skidsemester så slapp vi detta verktyg av Satan. Dock skulle ett Coopertest avklaras. Ett lopp på 3000-3200 meter som inte helt oväntat vanns av stjärnstrålen David Nilsson Carrick. Mer oväntat var framfarten från Ottosson/Elmros, som slog rekord i sin ålderklass herrar 45.

 



*******************




Eftersom min företrädare blivit illa uppfostrad till ”Scouse” och levt ”The Liverpool Way” som är lika med; vinn några titlar, spela en fjantig låt och vinn sen inte ligan på 21 år, så ska härmed stämpeln av Pool tvättas bort. Bloggen kommer numera att signeras av två Manchunians. Varje inlägg kommer därför innehålla diverse godsaker.

 







• United lirade idag en mycket svår match på White Hart Lane. Matchen i sig var ingen höjdare, 0-0 speglade väl matchen. Tråkigt nog visade Rafael än en gång prov på omogenhet och samlade ihop till två gula kort. Det underlättade inte direkt jakten på ett segermål. Nämnas ska göra att Sir (pågår en namninsamling på att få denna legendar adlad, uppmanar härmed ALLA att skriva på) Ryan Giggs gjorde sin 600:e ligamatch, Vidic visade än en gång varför han är världens bäste mittback och Wayne var som tidigare denna säsong en katastrof.












Signerat Le Kíng Cantona