tigersvbk

Bättre sent än aldrig
Kritiken har varit hård mot de två bloggarna, med all rätt. Älskar för övrigt de som tar sig tid att slänga upp lite i gästboken. Skönt att folk engagerar sig! Det ska bli bättring.

Vad har hänt sedan sist då ? Vi har fått demokrati i Sverige. Abba slår igenom internationellt, och vi tar VM-brons i fotboll.. ( Känns som det har gått en tid )

Vi har i alla fall lirat ett antal matcher. Jag tänker inte gå in på dessa i detalj. Dock så vill jag lyfta upp segern igår, mot Ryssby. Skönt att vi kan vinna en sådan match efter den andra halvleken. Stort! Kändes som att det var vår tur nu. EMIL fick vara med i tidningen med!! Barndomsdrömmar som blir sanna ( Undertecknad är ju inte alls mediakåt ?) För övrigt en sjuk match av den lille Kanslern från Lammhult.


I fredags hade vi lite grillning uppe på torpet. Bengan stod för stekarna, som smakade underbart. Undertecknad var för övrigt avstängd igår, så passade på att ta en liten rackare. Dock inte själv, utan med mycket mingel och mycket trevliga diskussioner så åkte jag vidare, och med mig fick jag de tre musketörerna Andre, Jakob och Kanslern Från Lammhult. Trevlig kväll blev det med ( Andre, kommentarer ?)


Veckans innelista

  • Tre pinnar. - Smakar alltid gott. Nu blickar vi dock framåt!

  • Scholes ( den riktige ) - Tackar honom för en enastående karriär.

  • Korven på Värendsvallen. - Min- och Olofs ( nu även David!) sköna tradition. Skit i fotbollen, langa korven ( Lät lite Gardellskt)

Veckans Utelista

  • Barcelona - Världens bästa lag, inget snack om saken. Men det värsta är att de är så otroligt medvetna om det. Usch.

  • Lady Gaga - Hon får hia sig lite nu. Pumpar ut hitlåtar, som för övrigt är fruktansvärda. Ändå står man där och skakar på sin kvinnliga stjärt när den spelas på Terassen.

  • Domarnivå - Är det bara jag, eller har domarna vi haft de senaste matcherna vart liiite sämre ?

Veckans citat :

" Har du vart på någon strippklubb?"
Lång väntetid...
"Njaae, det..Tror jag inte... "


Finns bara en Kung, och det är Kungen himself!


/ Melvin