tigersvbk

Vidrig söndag
Söndagen inleddes på sämsta tänkbara sätt. Jag själv, och ett par andra spelare som också fötts med huvudet under armen, hade glömt ställa om klockan till sommartid. Även om alla kom inom 10 minuter efter samling så finns det såklart inga ursäkter.. Men det finns fanimej inte heller något värre än att bli väckt och att få tok-stressa iväg. Ingen vidare uppladdning direkt. Bah!

Matchen i sig var en totalt lam tillställning i mina ögon. Visst.. Bollklubben hade mycket boll, men det berodde delvis på Kalmars vansinnigt defensiva utgångsläge. Ett Kalmar som emellanåt var ganska giftiga i sina omställningar. För egen del fortsatte vi på den inslagna vägen, dvs. inte så värst många chanser skapade i något av straffområdena. Men vi vet ju alla vad vi kan. Det är, för att ta till en klyscha, bara en tidsfråga innan målen kommer!

Oroväckande skada på Oa Tern efter 5 minuter. Får hoppas det går över snabbt! Desto roligare nyheter för Jimmy Nunez som nu slängt kryckorna på soptippen.

Dagens träning innehöll explosiv löpning, anfall mot försvar och slutligen lite spel på större yta. Spektakulärt gästspel idag i form av Kalle Stenberg. Den utflugna benknäckaren kan såklart inte tacka nej till ett träningspass och kvalitetstid med grabbarna i BK.   

*********
Pappa Waldo förgyllde inte många kvällar när han idag kom med sina lotter och schema för någon aktivitet på City Gross. Får nog ta mig en funderare om det ska bli några röster på nästa "Körslaget"..   

*********
Från Waldo så är ju steget inte särskilt långt till Waldner.. därför får det bli ett fint klipp med denna ping-pongens konung;


*********
Varför välja att gå upp okristligt tidigt en söndag för att åka från Kalmar till Växjö för träningsmatch??

*********
Liket lever.. eller?? Liverpool har ju börjat hitta formen igen (sent så in i h-e!!!). Drömmål av Torres och grymt spel igår mot The Black Cats Sunderland. Vågar man verkligen hoppas igen? Åh, denna grymma värld! Come on you reds!!!!!

Annars går ju både Malmö och Mjällby går som tåget i Allsvenskan just nu... fina fisken!

-"Han ä dän bäästä doman vi ha haft pau fyra aur"

*********
Dagens citat:

-"Typiskt att han skulle gå ut och slå huvudet i pannan" - Öhman kommenterar "Starshines" huvudskada


//Mackan