tigersvbk

Sista racet innan (industri)semestern

Som vanligt i ingressen får jag beklaga den dåliga uppdateringen av denna blogg.

En tid har gått sen sist och en del matcher har spelats. En resultatmässigt tung vecka med två förluster för både a- och b-lag. Bilagan som Öhman så fint kallar det åkte till Ljungby där en av de sämsta halvlekarna i manna minne avverkades, 0-3 i röven efter första 45. Andra är markant bättre och slutresultatet skrevs till 5-0. A-laget åkte över bron till Färjestaden i söndags. En mardrömsstart kan tyckas när hemmalaget gör 1-0 efter 6-7 minuter, men vi replikerar snabbt efter ett fint anfall där Frank avslutar kliniskt. 1-1 i paus där vi har övertaget. I andra halvlek går ingenting riktigt med oss. Hemmalaget tar ledningen med 2-1 efter självmål och strax därefter kvitterar vi genom Jake, trodde. Linjemannen såg dock något annat och vinkade upp sin flagga. Efter en helt normal reaktion av Jakob får han sitt andra gula. Toppen på isberget på en helt horribel domarinsats överlag. Vi har några lägen att sedan kvittera, men oturen grinar oss i ansiktet. Istället gör Färjestaden 3-1 på övertid.

Tungt att inkassera ännu en förlust. Första halvlek bådar ändå gott inför framtiden och denna förlust ska absolut Saxemara få sota för på onsdag. Nu gäller det att bara tömma alla batterier och reserver och hålla fokus fram till onsdagkväll. Efter väntar ett skönt och välbehövligt uppehåll från fotbollen ett tag framöver.

Veckans inne- och utelista:

Inne

><    Träningar: Har de senaste veckorna varit fokuserad, täta och hårda!

><    Olofs pokerspel: Inför turneringen i lördagskväll hyllade Olof sig själv som den bäste spelaren runt bordet. Många skrattade och log, men Olof gav oss alla tji och spelade hem de 349(?) riksdalerna

><    Paul Scholes: En extremt fantastiskt karriär är till enda. Tack för alla crossbollar, mål och kapningar! Citerar Zinedine Zidane och Xavi; ” Den bäste innermittfältaren under vår tid”.