tigersvbk

Julskyltning
Söndagen som gick var det dags för den årliga julskyltningen i Växjö. Bollklubben hade traditionsenligt sitt tält på Storgatan och då får vi spelare såklart dra på oss smilbanden och representera klubben! Undertecknad fick stå passet kl 14-16 tillsammans med följande järngäng; Otto, Filli, Waldo och Rasmus.

Som grannar hade VBK, även detta år, den mänskliga jukeboxen. För att ytterligare bidra till underhållningen på Storgatan utmanade vi andra Rasmus (well.. who else?) att, under deras paus, ta plats i jukeboxen och framföra en valfri jullåt. Great success! Stor humor att se Rasmus nuna sticka upp i de där hålen, ha ha! Pluspoäng till dig Raz!!

*************

På lördag är det dags för försäsongens första träningsmatch. Eller, vi kallar det i ärlighetens namn för en testmatch. Motståndare är Räppe, nykomlingar i vår serie och som tydligen gjort klart med ett och annat nyförvärv redan. Så, matchen på lördag är en chans för bägge lagen att se potentiella, och redan klara, nyförvärv in action. Resultatet har såklart mindre betydelse på dessa matcher... MEN.. när man väl står där på plan så är det som vanligt alltid bara vinst som gäller. Så även denna gång!

Så, pallra er upp till Tipshallen på lördag kl. 12 för att spana in en tidig version av 2010 års Växjö BK.

*************

En ny look-a-like presenteras härmed. Denna gång är det vår man i väst, Borka, som bidragit. Stort tack!

Ett stort frågetecken måste dock höjas kring Borkas förehavanden i USA!
HUR I HELA VÄRLDEN HAR MAN KOLL PÅ IDOL DÄR BORTA??? Borka får härmed dagens ros för tipset, men samtidigt dagens ris för att han följer idol från USA.

*************

På kvällen träning gjorde Johan Andersson äntligen comeback i spelövningarna. Efter att ha spenderat en dryg månad liggandes som nån trött Boba Fatt vid sidan av planen, var det en pigg Johan som fick delta i spel igen. Men det såg bra ut Johan.. Gott att ha dig tillbaks!

*************

Liverpool vann Merseyside derbyt med 2-0. Tyvärr har väl tåget redan gått för denna säsongen, men en seger mot The blueshites är såklart alltid extra sköna! "I thank the lord that I´ve been blessed, With none of the blueshite bitterness". Yeah!

*************

Zlatan! Ja, vad säger man? Det är ju helt sjukt, och så typiskt Zlatan, att hoppa in och avgöra sitt första El Clasicó. Sinnes.

*************


//En tiger!