tigersvbk

Matcherna duggar tätt nu
Under den gångna veckan avverkade Bollklubben inte mindre än tre(!) träningsmatcher. Efter onsdagens oavgjorda historia mot Östers junisar, så kom under helgen IK Tord och Furuby IF på besök i Tipshallen.

Lördagens match mot IK Tord var en ganska jämn tillställning där slutsiffrorna 0-2 inte speglar matchbilden särskilt bra. Men det är ju i vanlig ordning målen som räknas. Från denna match minns vi särskilt;
* Huvuddomaren hade tagit med sig, och visade också upp, hela kortleken i en ganska snäll tillställning (eller.. deras backstreet boy i backlinjen verkade ju i och för sig inte vara någon hjärnkirurg direkt)     
* Pontus råkar få bollen på handen vilket resulterar i straff för motståndarna. Domaren väljer då att varna en oförstående James(!) för detta tilltag. Waldo är dock inte sen att skvallra för domaren om hur det verkligen låg till vilket gör att Pontus till slut får sin varning. Schysst Waldo!


Skvallerbytta bing bång

På söndagen spelade sedan ett förstärkt B-lag mot Furuby IFs A-lag. En tillställning som slutade med en stabil 10-0(!) seger för tigrarna. Albinsson hängde fem baljor och var säkert en riktig mardröm för Furubyspelarna med sina löjligt snabba ben! I övrigt så gjorde idag Henke Olsson en bejublad comeback efter en längre tids skadefrånvaro.
**************
Skadan på Arsenals Aaron Ramsey såg inte särskilt vacker ut!

När man för en gångs hoppades att Chelski skulle vinna, så förlorade de såklart hemma mot Man City. Vidriga j-a Chelsea! Bäst på den matchen var ju annars Wayne Bridge som vägrade ta Terry i hand. Sämst var Chelsea-publiken som buade(!) ut Bridge. Hallå!

**************
Nu är två lag anmälda till Åhus Beachsoccer 2010 där vår klass spelas helgen den 10-11 juli. Jag kommer i veckan att ta upp mer bindande anmälningar än de Kalle Anka-anmälningarna ni hittills fått fylla i. Se nu till att boka upp den helgen gubbar! Johan Andersson - du kommer att få en karta över Kristianstad av mig så att du slipper ta taxiresor på 50 meter detta året.


Oa och Otto njuter av strandvädret 2009

**************
Dagens citat:

-"Var är nummer 11?" - Domaren letar efter syndaren som tagit bollen med händerna        
-"[äelvääee?? Vaad har jaag gjåort??] - James, på sin sköna svenska, är väldigt frågande till domslutet!

James "Vad-gör-jag-på-golvet?" Cooper



//Mackan