tigersvbk

Match 1 av 22 avklarad
Det blev en klassisk premiär i fredags på sportfältet. En match som hade det mesta, från ett tidigt baklängesmål till en storslagen vändning och ett lååångt avbrott på grund av strul med belysningen. Men låt oss ta allt i kronologisk ordning denna intensiva fredagskväll.

Ett sammanbitet tigergäng samlades och fick en god start i tigerboet, mycket tack vare vår underbara organisation med lagledare, styrelserävar och andra erfarna BKare som jämt dyker upp och stöttar. Premiärnerver till trots så gjordes det klart att detta var blott 1 av 22 matcher och oavsett resultat så är säsongen lång.

Givetvis ville tigrarna vässa klorna redan från start, men trots inspirerande ord från kapten OA så va vi inte riktigt med från start och fick, väldigt oturligt, 0-1 emot oss redan efter några minuter. Men som nämnts tidigare så har en styrka under försäsongen varit att vi fortsatt med vårt spel oavsett. Vi tog oss in i matchen och innan halvtid hade Linell hunnit runda den gamla Slätthögs-målvakten och smekt in 1-1 samt Linkan gett oss ledningen och firat av med en målgest i klassisk Linkan-manér (en knuten näve, tiotalet älgakliv och en fantastiskt mål-vrål).

Andra halvlek var hyfsat kontrollerande av oss. Linell ökade på sin målskörd efter ett vackert anfall med ett inte lika vackert avslut, men mål till trots. Med 25 minuter kvar släcktes sportfältet ner, ett resultat av kommunens fantastiska initiativ att utveckla belysningen kanske? Eller var det avveckla? En väntan som kändes som en evighet i den bittra vår-kylan kom äntligen till ett slut och matchen kunde spelas av med ett stort publiktapp.

Denna segerkaramell har man nu sugit på i dagarna två. Men, tro inte att tigrarna har lyft från marken och svävar på moln. Imorgon är det dags för en ny träningsvecka med fullt fokus på onsdagsmatchen mot Lagan. Ett Lagan som vann mot Strömsnäsbruk i premiären med 3-0!

Så, redan på onsdag behöver vi ert stöd igen. Även denna match utspelar sig på sportfältet, så varmt välkommen på gladfotboll klockan 19.00.