tigersvbk

3 nya
Söndagens, på förhand sjukt uppskrivna, match borta mot Rydaholm slutade som bekant med en stabil 3-0 seger för tigrarna! Jag och André tog bilen upp för att beskåda spektaklet. När vi kom in i Rydaholm valde André "GPS" Persson att inte lita på den behändiga skylten som pekade mot idrottsplatsen. "Nej, jag är helt säker på att den ligger på andra hållet". Så här i efterhand är vi å andra sidan helt säkra på att idrottsplatsen faktiskt ligger åt det håll skylten pekade. Föga förvånande. Men vi fick oss en trevlig rundtur i Rydaholm och fick även återbesöka den gamla hederliga "kasta-krona"-rastplatsen inne i byn som vi i BK nyttjade flertalet gånger under förra säsongen.

Noterbart från matchen;
* Mycket VBKare på plats (och efter att hemmapubliken knorrandes gått hem med 5 minuter kvar var det fasen bara BK-folk kvar)
* Danne Persson - matchens gigant!
* Albinsson gör mål... på nick?!? Vad händer?
* Enligt bengan fick BK beröm av Lars-Åke Lagrell. Fattas väl annat. Lars-Åke - En tiger!


Sitter för övrigt och tittar på Zlatans presentation på tv nu (sådär härligt spanskt 1,5 timme försenat). Vilken kung han är. Vi snackar 75000 personer som åker för att se när en person presenteras. Helt sinnessjukt!

För tigrarna var det träning ikväll. För min egen del är det dock tyvärr ännu en veckas vila som gäller. Men för resten av laget väntar härnäst en ny träning imorgon igen samt en på torsdag kväll. Sen på lördag väntar en tuff bortamatch mot VMA IK. Efter det bjuder pizzerian som sponsrar oss på mat. Enligt bengan blir det då ett s.k. "Pizza-Party". Magiskt.  Öhman tog det säkra före det osäkra och skrev sitt eget namn 10 gånger.


//En tiger!