tigersvbk

Presentation av nyförvärv 4 - Viktor Johansson
Idag har vi något riktigt gott att bjuda på. En ny presentation av vår nye Vigge. Alla måste ha en Vigge och hos oss är det Viktor ”Vigge” Johansson. Låt oss ta en närmare titt på denna utflyttade skånepåg, häng med!
 
 
Tjenare Vigge, varmt välkommen till BK! Det har nu gått några veckor och du har fått känna på tigerandan, har du några reflektioner kring de första veckorna?
 
 
"De första veckorna har varit fina, framförallt är det ett gott gäng vilket gör att det är trevligt att spendera sena vardagskvällar och lördagsförmiddagar med laget. Kvaliteten är det inget fel på heller men det visste jag sedan tidigare."
 
 
Härligt att höra, hur kommer det sig egentligen att du vill göra Växjös snyggaste lag ännu snyggare?
 
 
"Det är väl egentligen tre anledningar till att det blev BK. Den första är att jag gillar fotboll och vill bli snygg. Den andra är att lagfesterna ska vara riktigt mysiga enligt rykten. Den tredje anledningen var allenatore Öhman, Axelsson & Vujcic där det enligt mig vattnas i munnen bara man nämner deras namn!"
 
 
Haha, kan bara hålla med. Vill du berätta lite kort om dig och din fotbollskarriär innan BK? Kan du förklara hur du blev klar från Gransholm via Älmeboda så som Öhman beskrev det? Tänker mest så att vi reder ut det en gång för alla.
 
 
"Min karriär har varit kul. Det har hänt många olika spännande saker som jag stolt kommer berätta för mina barnbarn men som troligtvis ingen annan bryr sig om. Den speciella övergången du pratar om är egentligen bara ett bevis på hur kul min karriär har varit. Svaret är nämligen att jag egentligen skulle spelat denna säsong i Älmeboda men att tiden inte räckte till och att min agent fixade kontraktet med BK istället vilket säkert Gransholm och Älmeboda jublar över men BK grämer sig över."
 
 
Haha, tack för den legendariska förklaringen. Beskriv dina styrkor på och utanför plan samt vad du kan bidra med?
 
"Har väl egentligen ingen styrka förutom att jag inte är tvär kass på något men inte heller ”wow - bra” på något. Är ganska bra på att maska enligt mig själv. Jag tycker däremot inte om inkast, det kan du skriva ner."
 
 
Ok, vi har redan några dåliga inkastare i BK så du kommer inte känna dig ensam. Låt som du helst lyssnar på inför match?
 
 
"Lyssnar inte på musik, brukar läsa en poesi av Karin Boye för att finna meningen med livets resa."
 
 
Alla har vi våra sätt för att finna vår inre styrka, tankar kring säsongen 2019?
 
 
"2019 kommer bli magiskt. Vi vinner allt och jag lyckas med målsättningen att bli snygg."
 
Visst har han lyckets med ett av målen för 2019?
 
 
Då är det bara att vinna allt sen är det avklarat, favoritlag och favoritspelare?
 
 
"Jag gillar Italiensk fotboll och säger ”la viola” som lag och den evigt fine Fabrizio Miccoli som spelare. Mest för att jag har en förkärlek till lite mulliga spelare, det är klass."
 
 
Fint det, avslutar vi med en hälsning?
 
 
"Min hälsning till folket i stugorna är att komma och se oss spela samt att jag gärna delar med mig av karriärtips för den som vill bli professionell fotbollsspelare."
 
 
Då hoppas jag att folket inser chansen att slå två flugor i en smäll, kolla på vacker fotboll samtidigt som ni kan få karriärstips, gud så gott.
 
 
5 snabba
Skånsk äggakaga eller småländska kroppkakor?
Antikrundan eller ensam mamma söker?
PL i soffan eller allsvensk ståplats?
Tuff inkilning eller ingen lagfest under hela året?
Hård Brexit eller mjuk Brexit?
 
Vi tackar Vigge för en rolig intervju och hälsar honom varmt välkommen till Växjö BK.
 
/Gustav