tigersvbk

Fredag igen
Hallå där och ursäkta för dålig uppdatering i veckan.
 
 
Vi hade ett litet projekt med laget i måndags, att lägga golv i tipshallen för att kunna skrapa ihop några kronor. Detta satte sig på psyket och därför har en endast klarat av de vardagliga rutinerna de senaste dagarna. 
 
Felix försökte kamouflera ihop sig med golvet för att undkomma arbete, ett taffligt försök?
 
 
 
SÅ, en liten update från tigrarna vore väl på sin plats!?! Häng med:
 
  •  Matchen mot Alvesta bockades av med en enkel 5-0 seger, fem olika målskyttar och n0llan intakt
  •  Måndagens arbete bockades inte av lika enkelt. Efter idel glada miner första timmen så förlorades vi en efter en och till den mörka sidan. Men, what doesn't kill you make you stronger
  •  Måndagens frustration/slitage satt kvar till onsdagens träning där det stundtals va så låg kvalitet att Linell (på eget initiativ) avbröt en övning, till tränartrojkans (och alla andras för den delen) stora förvåning.
  •  En torsdagsträning lades in och togs bort på grund av att Åseda ställde in lördagens stundande träningsmatch på Norremark.
  •  Istället för träningsmatch blir det ett träningspass på Norremark på lördag klockan 11. Bloggen vill inte kommentera ifall det blir internmatch, men visst pekar mycket på detta.
  • Senare på lördagseftermiddagen och kvällen är det så dags för den årliga inkilningen och kring detta kommer det inte lämnas ut någon info/rapport
 
 
 
Tack och trevlig helg, hoppas fredagstacon smakar väl!?! Kanske med en skiva banan i?
 
Mvh