tigersvbk

Serieledning!
Ja minsann! Serieledning.. eller åtminstone en tillfällig sådan. Alla matcherna i omgång 7 har som bekant inte spelats färdigt ännu. Men vad gör väl det!

Vi tar det från början.. Då både jag själv och Johan är uppsatta på skadelistan men fortfarande kände sug efter lite hederlig VBK-fotboll, fanns det inte så många alternativ. Jag, Johan och hans bättre hälft tog därför deras kraftpaket till bil (läs. mopedmotor (så jag kände igen mig)) ner till Ronneby för att stötta tigrarna mot ännu en seger. Trots att Ronneby inte är ett särskilt stort samhälle lyckades vi med konststycket att irra omkring i en, i slutskedet desperat, jakt på idrottsanläggningen. Men vilken idrottsanläggning sen! Väl värd sin väntan! Idyllisk omgivning men framförallt en gräsmatta av Premier League-klass. När vi skådade ut över planen förbannade jag och Johan våra skador för att vi missade chansen att spela på denna magiska plan.

Hur var matchen då? Jo, trots en gedigen skadelista var det VBK som tog tag i taktpinnen direkt. Chans på chans skapades mot hemmamålet och utdelningen kom i slutet av första. Passning från Kalle Ax som jacke släpper mellan benen (helt galet snyggt!) till Alex som chippar den i mål. Magisk plan - magiskt mål! I andra halvlek fortsätter VBK spela en fin fotboll, men inget av lagen skapar några jätteheta chanser. Därför är det extra skönt att Albinsson (i sitt livs form?) skjuter in 2-0 med hjälp av en hemmaförsvarare. Även om Saxemara reducerar med 5 minuter kvar och får lite tryck på slutet så är det inget snack. En välförtjänt seger grabbar! Riktigt roligt att se!

Kvällens plus;
* VBK!!!!

Kvällens minus;
* Polisen som intog en strategisk postering bakom mig och Johan och därmed stoppade våra chanser att ta något stärkande till matchen - Har de inget bus i Ronneby? Filli - ta tag i dina kollegor, för bövelen!