tigersvbk

Förlustnollan blev tillslut till en etta
Ja, helgens resultat gick ju i moll! Efter 1-3 mot Lyckeby inkasserade till slut Bollklubben säsongens första seger. Detta hade ju dock Bengan, som den obotliga optimist han är, såklart redan förutspått med den gamla klyschan; -"Ju mer man vinner, desto närmare kommer man en förlust". Det är en man som vet hur man sprider positiva vibbar!

Mr Positive

Men vi tar denna olycksdag från början. Efter att ha plockat upp en kraftigt tankspridd Oa Tern vid simhallen begav vi oss mot Karlskrona och sydligare breddgrader. Vi kom halvvägs. Två personbilar hade krockat vilket resulterade i en timmeslång väntan. Kalle Ax fann dock snabbt en ny vän i den brandman som förtjänstfullt stoppade den södergående trafiken. Vad som sades de emellan på den där ensliga vägen vågar jag knappt gissa.

Till slut kom dock tigrarna fram till Lyckevallen. Hemmalaget hade annonserat bataljen som "Bröllopsmatchen". Stor humor. Att sedan lagen fick vandra in till tonerna av en bröllopsmarch samt det faktum att kommentatorn slank in med lite uppdateringar från bröllopet gjorde ju att man drog på smilbanden lite extra.

Matchen i sig var en typisk 0-0 match. Inget av lagen skapade några jätteheta chanser. Nu blev det förvisso tre i baken, men inget av dessa mål var något märkvärdigt. Och spelmässigt var ju inte Bollklubben på något sätt det sämre laget i mina ögon. Det vi däremot hade betydligt svårare att bemästra var den förbannade vinden. Även studsarna på den för övrigt genomusla gräsmattan skapade ett visst orosmoment (va f-n hade hänt med den planen egentligen? Har man hört talas om vattenspridare i Karlskrona?).

Tidigare under säsongen är det vi som fått de där enkla målen. Surt sa räven. Men ibland är helt enkelt inte fru Fortuna med en.

På onsdag väntar nu vårsäsongens sista match då Sölvesborg GIF gästar Torparängen. Ett Sölvesborg som åkte på en 1-5 förlust senast (Herregud! Hasse Larsson kan omöjligtvis ha någon röst kvar efter det debaclet). Två rejält revanschsugna lag drabbar samman.     

*********
B-laget spelade i söndags mot Rydaholm. Efter en ytterst(!) medioker första halvlek, där man också hamnat i underläge, spelade bilagan upp sig betygligt under den andra halvleken. I den 84e minuten smällde junisen Ludde in kvitteringen på volley.

En poäng känns jäkligt bittert, men får tyvärr ändå anses som rättvist.       

*********
Welcome back Jacke!!!

*********
Oa Tern blev rejält uppspelt i bussen ner till Karlskrona. Vid det ofrivilliga stoppet hade Oa inget att göra. Han fördrev därför tiden med att knäppa med fingrarna på fönsterrutan för att störa en fluga (som då enligt Oa satt på utsidan). Enligt Oa gjorde flugan sedan ett par korta ryck för att sedan helt plötsligt suttit på insidan av rutan. Ren magi alltså. Naturligtvis var det ingen som trodde på detta trams. Hitte-på! Hitte-på! Hitte-på! 

*********
Fellessons träning idag - Magisk!

*********
Grattis till Danne P och Maja!!! Hurra! Hurra! Hurra!

*********
Efter matchen mot Sölvesborg tar bloggen ett litet sommaruppehåll. Bloggaren åker då på roadtrip i USA tillsammans med BK-profilerna Rasmus och Josef. En resa som, med tanke på resesällskapet, lär bli otroligt intressant. Om vi säger så här; Material till bloggen lär i alla fall knappast bli något problem i höst. 


Ett gott resesällskap

Ha en trevlig sommar! Vi 16 som ska spela beachfotboll - vi har en titel att försvara!!!

*********
Dagens citat:

-"Idag får Bength Reehn guldstjärnan på hemsidan" Jerry strör stjärnor kring sig
-"Vem tusan är Bength Reehn?"    Johan Nilsson är nära att gräva sin egen grav
-"Ja, Bengan du vet"    Waldo kommer till undsättning
-"Ahh"    Ljungby-sonen fattar tillslut galoppen



/Mackan