tigersvbk

Matchvecka
Jag förstår att ni vill läsa om några gottiga skandaler från helgen, bloggen har haft väldigt mycket trafik senaste dagarna. Men som tiger så kommer ett visst ansvar att bete sig värdigt Växjö BK. Det följdes till stora delar under lördagen. Eventuellt kan det ha skickats någon rapport till Länstrafiken Kronoberg om unga sjungande män på buss nummer 5 in till stan och då måste jag erkänna att det faktiskt var vi som va skyldiga till det.
 
 
I övrigt var lördagen mycket, mycket trevlig i goda vänners lag. Ett saftigt löppass avslutades med lite tävlingar där vinnarna fick välja ut 4 st tigrar som i sin tur fick ställa sig och laga mat. Som vinnare av en av tävlingarna så valde jag ungtuppen och färskingen Isak Edh-Fransson, med hopp om att han kunde lära sig något från mästerkocken Erik Hancke och ta de nyvunna färdigheterna med sig hem. Maten blev riktigt lyckad och det var ett väl utfört arbete av tigerkockarna Erik, Isak, Vigge och Felix.
 
 
Lördagseftermiddagen följdes av diverse lekar där det blandades högt (Elons Quiz) med lågt (O.A's lekar). 
 
 
Mycket gott häng med stundtals imponerande skönsång.
 
 
Vi är nu inne i första matchveckan. Yes, på lördag smäller det, första träningsmatchen där Ingelstad IK står för moståndet. 13.00 drar matchen igång på sportfältet, ögongodis utlovas då tigrarna har lagfotografering två timmar innan matchstart.
 
 
Trevlig kväll
 
/Gustav